-33.33%

Clarissa Nails LEI - Gellack - 6729

Clarissa Nails LEI Italy - Gellack semipermanent - 6729

"Lei" är linjen av semi-permanenta nagellack med LED- och UV-teknik med över 150 ständigt utvecklande nyanser, en för varje personlighet.
Varje färg i Lei-kollektionerna är dedikerad till en kvinnlig personlighet, och varje flaska är dekorerad med en original och unik illustration skapad med uppmärksamhet ägnad åt kvinnans namn.
Viskositeten och intensiteten i färgen kommer att möjliggöra dekorationer, franska, mikrokonst, blyertseffekter och nyanser.
Ultra bländade i över 4 veckor, krämiga, luminescerande, pop, glittriga, hybrid, metalliska och magnetiska färger.
Använd LEI semi-permanenta färger, hon kommer att överraska och inspirera dig, med henne finns det miljontals saker att göra och se, och när du tror att du har gjort dem alla, kommer det att finnas miljoner fler att göra.
Är detta din första upplevelse med hennes färg? Jag garanterar att det inte kommer att vara den sista!

14ml
I lager
SKU
Clarissa Nails LEI - 6729

För att se PRISER var god och registrera ett konto! För avbetalningsalternativ var god kontakta oss.

Var vänlig se leveranstid i produktbeskrivningen

Ring oss för rådgivning! Tel: 0709-245215, vi kan hjälpa er med avbetalning och leasing.

Köp för över 750 kr och få kostnadsfri transport. För möbel beställningar under 25000 kr (ex moms) som skall transporteras norr om Uppsala så kommer det tillkomma en extra transportkostnad, kontakta oss för mer information. OBS! Transportkostnad tillkommer på varje order till Danmark och Norge.

Vi reserverar oss mot produktbilder eller material färger som kan se lite annorlunda i verklighet än vad bilderna visar på webshopen. Vill ni se produkten eller materialet i verklighet kontakta oss så hjälper vi er.


Clarissa Nails LEI Italy - Gellack semipermanent - 6729 "Lei" är linjen av semi-permanenta nagellack med LED- och UV-teknik med över 150 ständigt utvecklande nyanser, en för varje personlighet. Varje färg i Lei-kollektionerna är dedikerad till en kvinnlig personlighet, och varje flaska är dekorerad med en original och unik illustration skapad med uppmärksamhet ägnad åt kvinnans namn. Viskositeten och intensiteten i färgen kommer att möjliggöra dekorationer, franska, mikrokonst, blyertseffekter och nyanser. Ultra bländade i över 4 veckor, krämiga, luminescerande, pop, glittriga, hybrid, metalliska och magnetiska färger. Använd LEI semi-permanenta färger, hon kommer att överraska och inspirera dig, med henne finns det miljontals saker att göra och se, och när du tror att du har gjort dem alla, kommer det att finnas miljoner fler att göra. Är detta din första upplevelse med hennes färg? Jag garanterar att det inte kommer att vara den sista! 14ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Clarissa Nails LEI - Gellack - 6729